Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova

Agenţia Rezerve Materiale

A A A

Vizita ministrului Alexandru Jizdan la Agenția Rezerve Materiale

Published on: Fri, 03/30/2018 - 16:05

Astăzi, 30 martie 2018, ministrul Afacerilor Interne a efectuat o vizită de lucru la Agenția Rezerve Materiale, subdiviziune a Ministerului Afacerilor Interne.

 

În cadrul acestei vizite, a avut loc o ședință cu angajații aparatului central al Agenției, în cadrul căreia au fost puse în discuție subiecte cu privire la activitatea desfășurată, problemele existente la moment și despre oportunitățile de soluționare a acestora, precum și cele care să contribuie la unele schimbări necesare în cadrul instituției.

 

Astfel, ca urmare a primei ședințe cu angajații Agenției, ministrul Afacerilor Interne s-a familiarizat cu procesele care au loc în această entitate, iar astăzi, dialogul a fost unul tehnic care a scos în evidență mai multe aspecte din activitatea acestei subdiviciuni a Ministerului.

 

În acest sens, ministrul Alexandru Jizdan a solicitat conducerii Agenției să vină cu propuneri în vederea inițierii unor procese de îmbunătățire a condițiilor de muncă ale angajaților, a serviciilor oferite, specificând despre necesitatea modificării legislației cu privire la activitatea instituției și revizuirea unor acte normative care reglementează organizarea și funcționarea ei.

 

La final, ministrul Afacerilor Interne a menționat despre faptul că, Ministerul Afacerilor Interne se va implica în gestionarea proceselor din cadrul Agenției Rezerve Materiale, contribuind la eliminarea neajunsurilor care există și oferind suportul necesar.